Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Romanian
Gép alkatrész

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Pápai Gépalkatrész Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Pápai Gépalkatrész Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Pápai Gépalkatrész Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.papaigepalkatresz.hu.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Személyes adatait a következő célokra használhatjuk fel:

  •     Az Ön személyes vásárlói fiókjának létrehozása és kezelése.
  •     Az Ön rendeléseinek feldolgozása és a visszáruk kezelése online szolgáltatásunknál.
  •     Szöveges értesítések küldése a kiszállítás állapotáról.
  •     Hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, ha az áru kiszállításakor problémába ütköznénk.
  •     Hogy megválaszolhassuk kérdéseit, és értesíthessük az új vagy megváltozott szolgáltatásokról.
  •     Szolgáltatáshoz köthető rendszereink tesztelése és javítása.
  •     Szolgáltatásaink nem megfelelő vagy nem rendeltetésszerű használatának megelőzése.

    
Adatait addig tároljuk, amíg erre a fenti célok teljesítéséhez szükség van, vagy ameddig a törvény előírja. Ezt követően a személyes adatait töröljük.

vagy távolítsuk el. Az adatokat nem távolíthatjuk el, ha azok megtartását törvényi előírások, például számviteli szabályok rögzítik, vagy ha az adatok megtartását más törvényi alap indokolja.

Az adatait soha sem adjuk át/adjuk el/cseréljük el marketingcélokból.

A kártyás vásárlások lehető legnagyobb biztonsága érdekében minden információt titkosított formában küldünk el. Ez azt jelenti, hogy az információ biztonságos kapcsolaton megy át, és az Ön kártyaadatait nem olvashatják le külső felek. A kártyás vásárlások során egy meghatalmazott kifizető ügynökkel dolgozunk együtt, így közvetlenül a bankjánál ellenőrizhetjük, hogy a kártya érvényes a vásárláshoz. Kifizető ügynökünk a nemzetközi PCI DSS szabványnak megfelelően dolgozza fel kártyaadatait, amelyet a VISA, a MasterCard, az American Express és a JCB kártyatársaságok fejlesztettek ki. Ez azt jelenti, hogy a kártyaadatokat nagyon magas biztonsági szinten dolgozzuk fel. Amikor kártyával fizet, fenntartjuk a jogot személyazonossága ellenőrzésére.

Az Ön által megadott adatokat a papaigepalkatresz.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve amennyiben ezt jelezte a regisztráció folyamán akkor hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a papaigepalkatresz.hu-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.